Info TSO & BSO

Kinderen ontwikkelen zich niet alleen op school, maar ook thuis, in hun vrije tijd en op de buitenschoolse opvang (BSO). Om die werelden met elkaar te verbinden, werkt De Vroonhoeve nauw samen met Junis Kinderopvang.

Na schooltijd wil je de beste opvang voor je kind. Bij Junis staat de ontwikkeling van het kind centraal. Op de BSO worden diverse activiteiten aangeboden, zodat het kind altijd een activiteit kan kiezen die bij hem of haar past. Zo kunnen de kinderen creatief aan de slag met verschillende knutselmaterialen, heerlijk buiten spelen of gewoon lekker chillen en een stripboek lezen. Alle locaties zijn zo ingericht dat kinderen de ruimte hebben om te ontspannen of vrij te spelen. Daarnaast bieden we een gevarieerd activiteitenprogramma waar de kinderen naar eigen keuze aan kunnen meedoen. Kortom, er is bij de BSO van alles te doen en beleven!
Tijdens de vakanties biedt Junis vakantieopvang. De kinderen gaan dan vaker op stap en er worden gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. Vakantieopvang kun je los afnemen of in combinatie met buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf
Als je kind nog niet naar de basisschool gaat, kun je kiezen voor het kinderdagverblijf van Junis Kinderopvang. Op het kinderdagverblijf zorgen onze toegewijde pedagogisch medewerkers voor een leuke dag waarbij er, afhankelijk van de leeftijd van het kind, gepaste activiteiten worden aangeboden.
Wil je meer informatie over het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang van Junis? Kijk dan op onze website www.junis.nl of bel met onze klantenservice op nummer 0172 42 48 24.

TSO    
Junis organiseert de tussenschoolse opvang (overblijf) op De Vroonhoeve. Zowel voor een abonnement als voor een eenmalige dag betalen ouders hier €2,65 per keer voor. 
Voor meer informatie over de TSO kunt u terecht op:
https://junis.nl/tussenschoolse-opvang/
 

Informatie nieuwe ouders

Onze school is een ontwikkelingsgerichte school voor zowel leerlingen als leerkrachten. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van kinderen. Wij benaderen het onderwijs door te kijken vanuit de leerling. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Deze afspraak kunt u maken met Laurens van Velzen, directeur van de school. 


De school is bereikbaar op het telefoonnummer 0172-478902 of via de mail directie.vroonhoeve@morgenwijzer.nl

Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in groep 5, 6 en 7. In groep 3 is alleen plaats wanneer er sprake is van geen extra ondersteuning.  

 

In de laatste drie lesweken van het schooljaar starten wij geen nieuwe gesprekken meer om kinderen binnen Alphen aan den Rijn te laten overstappen naar onze school. Vanaf september zijn deze gesprekken weer mogelijk.